Lauantaina 18.1 pelattiin D-tyttöjen kevään tiikerisarjaa Kirkonkylän koululla Valkealassa.

Kaikki turnaukseen osallistuneet viisi joukkuetta pelasivat kaikkia muita vastaan, siis neljä ottelua per joukkue. Kajo kohtasi ensimmäisenä Suomenniemen Urheilijat, joka sai melkoisen salama-alun avauserään eikä Kajo onnistunut kuromaan eroa umpeen, vaikka kolmen pisteen päässä käytiinkin. Toisessa ja kolmannessa erässä Kajo oli alusta lähtien hereillä vieden molemmat erät sekä koko ottelun 2-1. Seuraava vastustaja oli syksyn molemmissa otteluissa kaadettu Kausalan Yrityksen kakkosjoukkue, joka ei tällä kertaa pystynyt haastamaan Kajoa. Varma syöttöpeli riitti helpohkoon voittoon. Kolmas vastustaja oli Savitaipaleen Urheilijat, joka antoi melko hyvän vastuksen, mutta Kajo vei tämänkin ottelun kahdessa erässä. Kajon tytöille oli järjestetty vähän erilaista ohjelmaa huilivuorolle, sillä Valkealan Sanomat tuli haastattelemaan joukkuetta. Kunto oli koetuksella, kun turnauksen päätösottelussa imatralainen Artami haastoi emännät tosissaan. Kajon tytöt olivat vahvempia erien lopussa, joten neljästä voitokkaasta ottelusta peräti kolme vietiin puhtaasti 2-0. Syksyn turnauksista poiketen tällä kertaa erien lopussa Kajo oli vastustajiaan vahvempi, joten syksyn lukuisista 1-2 -tappioista (yhteensä 6, joista 1 voitto) on selvästi opittu jotain.

Kajon joukkueessa pelasivat ensimmäistä kertaa kaikki harjoitusryhmään kuuluvat yhdeksän tyttöä: Aino, Eevi, Emmi, Iida, Janna, Nelli, Nora, Senni, Viivi. Tuttuun tyyliin peliaikaa pyrittiin jakamaan mahdollisimman tasaisesti. Kevään alkulohkon jälkimmäinen turnaus pelataan Savitaipaleella 8.2.