Valkealan Kajon järjestämä lentopallon B-tyttöjen tasoturnaus pelattiin lauantaina Korian Monitoimitalossa. Monnarille olivat saapuneet myös Lappeenrannan Isku, Korian Ponsi, Kausalan Yritys ja Salpis Hollolasta. Tässä kauden ensimmäisessä turnauksessa pelattiin systeemillä “kaikki kaikkia vastaan” jonka jälkeen joukkueet sijoitetaan paremmuusjärjestykseen valtakunnalliseen poolikaavioon. Kaudella 2014-2015 B-tyttöjen sarjaan on ilmoittautunut 75 joukkuetta.

Lauantain tasoturnauksessa Kajo voitti kaikki ottelunsa erin 2-0. Kajon peli kulki kauden ensimmäisiksi otteluiksi aivan kelvollisesti, parannettavaa toki löytyy mutta tulokset tällä tasolla puhukoot puolestaan. Tiukimmille Kajon laittoi Salpis, jota vastaan ekan erän lopussa tytöt tekivät hienon nousun taistellen vastustajan eräpallotilanteesta vielä erän voittoon. Turnauksessa toiseksi sijoittui kolmella voitolla Salpis. Kausalan Yritys voitti Ponnen ja Iskun ja sijoittui kolmanneksi. Korian Ponsi voitti Lappeenrannan ja kuittasi turnauksen neljännen sijan. Lappeenranta jäi turnauksessa pisteittä. B-tyttöjen sarja jatkuu 1.11. ja Kajo pelaa silloin korkeimmassa A-poolissa.

Lauantain turnauksen tarkemmat tulokset näet Lentopalloliiton tulospalvelun sivuilta.