Kajon AT / N2 lentopallojoukkue pelasi harjoitusottelun torstaina KoLea vastaan torstaina Valkealatalolla.

Kajo hävisi ottelun erin 3-1. Neljättä erää lukuunottamatta erät olivat tasaisia, Kajon voittaessa ensimmäisen erän ja oli jo toisessakin erässä jo eräpallotilanteessa, mutta erä kuitenkin KoLelle.

Aika ajoittain KoLe oli vaikeuksissa Kajon syöttöjen nostossa. Kolen hihapalautuksista Kajo pääsi kohtuullisesti hyökkäämään voimalla, mutta kakkospallojen toimitus passarille kaipaa lisää huolellisuutta.

KoLelta tehokkaimmat olivat Laura Heikari ja Veera Salomäki.

Neljännessä erässä 8-8 tilanteessa Kajo ei onnistunut katkaisemaan KoLen Veera Salomäen syöttöputkea, jonka ansiosta KoLe karkasi 15-pisteeseen pelatun erän erävoittoon.

Kajo kaipaa hyökkäyksiinsä lisää tehoja, rohkeutta ja päättäväisyyttä. Torstain pelissä Ella Autere oli tehokas sekä torjunta- että hyökkäyspelissä ja näyttää lukeneen kesän punttiläksynsä huolella. Eeva Karkkonen paukautti muutama nätin pinnan laidasta.

Harjoituspeli tarjosi paikalle tulleille faneille mukavan kaksituntisen pitkien pallorallien myötä.