Metsässä nopeasti

- jalan tai suksilla.

Hiihto, ampumahiihto ja suunnistus

Metsässä nopeasti - jalan tai suksilla.

Jos suksi ei luista, kannattaa ulkoilla vähän enemmän. Elämäsi ja hiihtämisen ladut saat kulkemaan tulemalla mukaan meidän toimintaamme. Kaupan päälle lupaamme hyvän kunnon.

Hiihtojaostomme on toiminut aktiivisesti seuran perustamisesta lähtien. Nykyään on hiipumista tapahtunut nuorissa. Seurassa on muutama kilpahiihtäjä ja veteraanihiihtäjiä.

Valkealan urheilukeskuksen itäpäässä vanhalla soranottoalueella sijaitsee hiihtomaa. Alueella on hyppyri, pulkkamäki, latu ja laavu makkaranpaistopaikkoineen. Talvella 2014 aukeaa voitelupiste Valkealan urheilukeskuksen välittömään läheisyyteen. Voitelupisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Kuitenkaan halu huippu-urheilijaksi ei ole vaatimuksena jäseneksi tuloon. Reipas mieli riittää!

 

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Valkealan Kajolla on käytössä Olympiakomitean ylläpitämä liikunta- ja urheiluyhteisön digitaalinen palvelu Suomisport, jonka avulla seuramme hallinnoi seuran jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja läsnäoloseurantaa sekä jäsentiedotteita. Suomisportin kautta ilmoittaudutaan myös lajiliittojen ja seurojen tapahtumiin. Lisäksi palvelusta löytyy kalenterit, viestit sekä maksut ja kuitit.

 

Liity Valkealan Kajon jäseneksi suoraan jäsenrekisteriimme alla olevista Suomisport-linkeistä. Liittymisen jälkeen voit itse päivittää jäsentietosi ajan tasalle tarpeen vaatiessa.

Alle 18-vuotiaat  (v. 2005 tai sen jälkeen syntyneet)

Yli 18-vuotiaat  (v. 2004 tai aikaisemmin syntyneet)

OHJEET

 

 

 


Tykkilumiladun latumaksut

Valkealan tykkilumilatu avataan tiistaina 21.11.2023 klo 8.

Tykkilumiladun käyttö on maksullista ja hiihtoliput voi lunastaa urheilukentällä olevasta suksenhuoltokopista (päivittäin 8-20). Alle 14-vuotiaat sekä yli 80-vuotiaat saavat hiihtää ilmaiseksi ja yli 14-vuotiaiden päivälippu on 10 euroa. Baanalle voi lunastaa myös kausikortin, joka maksaa 110 euroa. Vanhat kausikortit eivät ole enää voimassa. Paikan päällä käy käteinen, pankkikortti ja liikuntasetelit. Smartumin korttimaksu päätteellä onnistu. Sen sijaan Smartum Saldo -verkkomaksulla voi maksaa ennakkoon (käyttökohteena Valkealan Kajo ry / Hiihto) ja kuitti mukaan korttia lunastettaessa.

YHTEYSTIEDOT

Toiminnastamme kertovat mielellään lisää

Veli Koski (hiihto) 040 767 8885 ja
Teijo Suurpää (suunnistus) 0400 881 539

Olisiko nuorten hiihdon ohjauksesta kiinnostuneita?

Yhteydenotto: Veli Koski 040 767 8885