Valkealan Kajon B-tyttöjoukkue päätti keväällä kautensa Etelä-Suomen aluemestaruuteen. Nyt sama joukkue lähtee taistelemaan pisteistä naisten 2-sarjassa. Sarjavalinta naisten kakkoseen on luonnollinen, sillä B-tyttöjen pelit valtakunnallisessa poolisysteemissä pelataan vain kolmen viikon välein, joka pelituntuman säilyttämiseksi on liian vähän. Joukkueen tavoitteena junioreiden sarjassa on SM-finaaliturnaus huhtikuussa 2015. Naisten 2-sarjasta joukkue hakee kovia harjoituspelejä ja tuntumaa aikuisten peleihin. Joukkue on harjoitellut huhtikuusta saakka, joten laakereilla ei ole levätty - ohjelmaan on kuulunut muun muassa voimanhankintaa punttisalilta sekä aerobisia harjoituksia.

Rajusti nuorentunut joukkue ei aivan täysin B-tyttöringillä pelaan vaan keväällä joukkueeseen ilmoittautuivat mukaan myös hieman yli-ikäiset Ida Laaksonen, Jenna Parttimaa ja Laura Heikari. Uusina Kajolaisina joukkueessa nähdään Kausalan Yrityksestä siirtyneet Minni Aarni ja Kiia Ojala. Joukkueen kantaviin voimiin ja nuorten maajoukkuerinkiin kuuluva Veera Hämäläinen on aloittanut opiskelut Kuortaneen urheilulukiossa ja pelaa Kuortaneen joukkueessa naisten 1-sarjaa, joten Veera edustaa Kajoa ensi kaudella vain B-tyttöjen turnauksissa. Maajoukkuepelaaja joukkueesta kuitenkin löytyy, sillä Yasmine Madsen on mukana U17 - tyttöjen leirityksessä.

Valkealan Kajon kausi naisten 2-sarjassa alkaa sunnuntaina 28.9. Valkealatalolla klo 13.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Karhulan Veikot.

Kajon kotiottelut syksyn runkosarjassa. Ottelut alkavat klo 13.30
SU 28.9. Kajo - KaVe
SU 26.10. Kajo - Kole-57
SU 23.11. Kajo - Myllyojan Masters
SU 30.11. Kajo - Salpis

 

Valkealan Kajon naisten 2-sarjajoukkue kaudella 2014-2015

Suvi Aapro, passari
Taru Aapro, keskitorjuja/ yleispelaaja
Minni Aarni, yleispelaaja
Maiju And, yleispelaaja
Laura Heikari, yleispelaaja
Kia Hyytiäinen, libero
Ida Laaksonen, keskitorjuja/ yleispelaaja
Yasmine Madsen, keskitorjuja
Henna Niemi, libero
Kiia Ojala, keskitorjuja/ yleispelaaja
Salla Partanen, yleispelaaja
Jenna Parttimaa, passari/ yleispelaaja
Essi Penttinen, passari

Petri Kuokkanen, valmentaja
Saara Niskanen, joukkueenjohtaja
Juha Penttinen, fysiikkavalmennus