Kajon B-tytöt pitivät paikkansa B-poolissa

Valkealan Kajon B-tyttöjen lentopallojoukkue laittoi sarjan ennakkosuosikin koville lauantaina Lempäälässä pelatussa SM-sarjan turnauksessa

Lentopallo, 27.11.2014

BTY, SM-sarja, B-pooli

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Kajo kohtasi sarjan ehdottomasti kovimman ennakkosuosikin Salon Viestin. Vaikeilla aloitussyötöillä ja kovilla perushyökkäyksillä peliin lähtenyt Kajo otti erän alussa passari Essi Penttisen johdolla 3-0 johdon. Parhaiten hyökkäyksissä onnistuivat keskipelaaja Yasmine Madsen ja yleispelaajat Taru Aapro ja Veera Hämäläinen. Tasaisen erän lopussa Viesti teki vähemmän virheitä ja voitti tiukan erän 25-21. Toisessa erässä Kajon pelitaktiikka ei toiminut ensimmäisen erän tavoin, Viesti teki vähemmän virheitä ja vei erän helpohkosti lukemin 25-16 ja koko ottelu 2-0.

Päivän toisessa ottelussa Kajo voitti helposti Lempäälän Kisan 2-0(25-10,25-17)

Kajon viimeisessä ottelussa Ylöjärven Ryhtiä vastaan voittajalle oli luvassa paikka A-pooliin. Kolmeen erään venynyt ottelu olisi voinut päättyä kumman hyväksi tahansa. Kajolaisista pelissä loisti läpi ottelun loistavia torjuntoja tehnyt keskitorjuja Ida Laaksonen. Kolmannessa erässä Ryhdin aloitussyötöt olivat liian vaikeita Kajolle ja näin Ryhti voitti jännittävän ottelun 2-1(25-23,22.25,15-7)

Kajo jatkaa 13.12 pelattavaan turnaukseen sijalta 7. Sarjassa pelaa 76 joukkuetta. Juuri varmistuneen tiedon mukaan 13.päivän turnaus pelataan Kouvolassa, Haalin liikuntahallissa klo 10.00 alkaen.