Valkealan Kajon B-tyttöjoukkue voitti lauantaina Haanojen Haalilla käydyn lentopallon SM-sarjan turnauksen ja lähtee joulutauolle SM-sarjassa sijalta kolme. Turnauksen muut joukkueet olivat Nurmon Jymy, Loimaan Jankko ja JyLe Jyväskylästä.

Kajo sai turnaukseen loistoalun voittamalla vahvan JyLen 2-0 (25-14, 25-22). JyLe ei löytänyt keinoja ohittaa Kajon vahvaa verkkotorjuntaa, jossa loistivat erityisesti Yasmine Madsen ja Ida Laaksonen. Maiju Andin ja Minni Aarnin johdolla Kajon syöttö oli liian vaikeaa JyLelle. JyLen helpoista palautuksista Essi Penttisen oli helppo rakentaa hyökkäyksiä, joita päättelivät tehokkaimmin yleispelaajat Taru Aapro ja Minni Aarni sekä keskipelaaja Yasmine Madsen. Pelissä Kajolle merkattiin 7 torjuntapistettä ja 9 ässäsyöttöä.

Päivän toisessa ottelussa Nurmon Jymy voitti Kajon erin 2-1 (21-25 25-19 15-12). Hermostuneen pelin valopilkkuja oli yhdeksän suoraa hyökkäyspistettä tehnyt Kajon Ida Laaksonen. Ennen päivän viimeisiä otteluita tilanne oli mielenkiitoinen, sillä kaikilla joukkueilla oli 2 pistettä ja turnauksen kahdelle parhaalle joukkueelle oli palkintona paikka A-pooliin ja SM-sarjassa neljän joukkoon.

Viimeisessä ottelussaan Kajo voitti Loimaan Jankon helposti 2-0 ( 25-15, 25-14). Kajolaisista pelissä tehokkaimmat olivat Minni Aarni seitsemällä ässäsyötöllä, sekä sadan prosentin teholla hakkurin tontilta hyökännyt Suvi Aapro.

Turnauksen lopullinen järjestys

1. Kajo
2. JyLe
3. NJ
4. Jankko

B-tyttöjen SM-sarja jatkuu 24.1.2015, Kajon kanssa silloin A pooli paikoista taistelevat Salon Viesti, Oriveden Ponnistus ja turnauksen kakkospaikan napannut JyväsLentis.