valkealan kajo logo bitmap

KAJO TRIATHLON (VALKEALAN KAJO)

Kajo Triathlon toimii Valkealan Kajon pääseuranalaisena lajijaostona, jonka toiminta keskittyy Suomen Triathlonliiton sekä sen jäsenseurojen järjestämään kilpailutoimintaan

 

Jaostossa harjoitetaan kilpa- ja harrastustoimintaa triathlonissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Seuran triathlon harrastajat kilpailevat yleisessä ja ikä- sekä kuntosarjoissa.

TRIATHLON = UINTI + PYÖRÄILY + JUOKSU

Triathlonin eri kilpailumuodot edellyttävät ominaisuuksia nopeudesta kestävyyteen – yksilölajeista joukkuekisoihin – triathlon, duathlon, aquathlon, maasto- ja talvitriathlonissa

  • SPRINTIMATKA = 750 m + 20 km + 5 km
  • OLYMPIAMATKA = 1,5 km + 40 km + 10 km
  • PUOLIMATKA = 1,9 km + 90 km + 21,1 km
  • TÄYSMATKA = 3,8 km + 180 km + 42,2 km

Triathlon on itsensä voittamisen, pitkäjänteisen harjoittelun ja valmennuksen, oikean tankkauksen ja viimeistelyn, sekä sujuvan kisasuorituksen summa.

HARJOITTELU KAJO TRIATHLONIN JÄSENENÄ

Kajo triathlonin jäsenten harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti omatoimisesti henkilökohtaisten valmentajien ohjauksessa. Seuran toimesta ei harjoitusohjelmia tai suoranaista henkilökohtaista valmennusta triathlonin harrastajille tarjota.

Henkilökohtaisen harjoittelun tueksi triathlonjaosto järjestää yhteisharjoituksia viikoittain.

Yhteisharjoituksien tavoitteena on, että triathlonisti toteuttaa suunnitellun harjoituksen oman tavoite- sekä kuntotasonsa mukaisesti harjoitusrunkoa soveltaen esim. matkojen / toistokertojen osalta.

Seuralla on tällä hetkellä kaksi Triathlonliiton kouluttamaa valmentajaa, joiden johdolla yhteisharjoitukset pääsääntöisesti suunnitellaan ja toteutetaan.

Yhteisharjoitukset ohjaa seuran oma valmentaja tai harjoituskohtaisesti sovittu ohjaaja.

Uudet, Kajo Triathlonin toiminnasta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä esim. sähköpostilla kajo.triathlon@gmail.com tai henkilökohtaisesti jaoston aktiiveihin.

Voit myös liittyä suoraan Kajo triathlonin jäseneksi Valkealan Kajon jäsenrekisteriin osoitteessa: https://valkealankajo.myclub.fi

 

Suomen Triathlonliitto ry.   https://www.triathlon.fi/

 


Instagram v2

Instagram

@kajotriathlon

#kajotriathlon

YouTube logo full color

Kajo Triathlon YouTube

YHTEISTYÖSSÄ KAUDELLA 2021

 

 

YHTEYSTIEDOT:

kajo.triathlon@gmail.com

Jaoston jäsenet

Puheenjohtaja
Pekka Suvitie
Jäsenet
Marika Langenoja-Suvitie
Outi Antila
Tiina Korhonen
Jari Turtiainen
Risto Skyttä
Janne Sallila
Markus Rajamäki

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

valkealankajo.myclub.fi

Valkealan Kajo – triathlonjaostolla on käyttössään myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, jäsenmaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut sekä jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi.
Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa osallistumisaktiivisuuttasi.
valkealankajo.myClub.fi on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa.