Tuntikuvaukset

AIKUISTEN RYHMÄT

Step

Sykettä nostavia askelsarjoja laudalla ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä lautaa, painoja ja kehon vastusta hyödyntäen. Sopii kaikenkuntoisille.

Vesijumppa

Vesijumppa sopii kaikille, voit itse säädellä tunnin tehoa oman kuntosi mukaan. Tunnilla käytetään apuna myös erilaisia välineitä tuomaan lisävastusta ja monipuolisuutta vesiliikuntaan. Lopussa lyhyet venyttelyt. Veden lämpö +32°. HUOM ! Kausimaksun lisäksi uimahallimaksu.

Hikijumppa 

Tunnin alussa on huolelliset lämmittelyt. Avataan kehoa, lisätään liikkuvuutta ja askelletaan reippaan musiikin tahdissa. Tämän jälkeen treenataan koko vartalon lihaksia. Tunnilla tehdään liikkeitä, joiden avulla syke nousee, kunto kohoaa, rasva palaa ja ketteryys lisääntyy. Liikkeet tehdään pääasiassa oman kehon painoa hyödyntäen ja aikaa vastaan. Tunti sopii eritasoisille kuntoilijoille, koska liikkeet voi tehdä omaan tahtiin ja keventäen. Hiki ja hengästyminen on taattu!

Kajo-Power 

Power on voimaa, hapenottoa ja kropan kokonaisvaltaista toimintakykyä kehittävä tehotunti, joka yhdistää parhaat palat kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelusta - toisinaan käytämme myös muita välineitä treenin virkistämiseksi. Tunnin aikana pääset takuulla nostamaan sykettäsi, haastamaan kehonhallintaasi ja nauttimaan liikunnan ilosta. Monipuolinen, hauska ja funktionaalinen harjoittelu takaa kehityksen kaiken tasoisille kuntoilijoille!

Jooga

Tarvitseeko kehosi pehmeyttä ja mielesi rauhoittumista? Tervetuloa joogaan! Hengityksen tahtiin virtaava tunti yhdistelee eri joogasuuntauksia ja se sopii niin vasta-alkajille kuin jo pidempään jooganneillekin, sillä jokainen liike tehdään oman kropan tuntemuksia kuunnellen ja kunnioittaen. Joogaharjoitus kehittää liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehonhallintaa ja tarjoaa samalla mahdollisuuden rauhoittua arjen keskellä. Ota mukaan lämmintä vaatetta! 

Kehonhuolto

Kehonhuoltoharjoituksen päätavoite on auttaa sinua palautumaan. Tunnin aluksi haemme kroppaan kevyttä lämpöä ja tukea, jonka jälkeen siirrymme dynaamisiin liikkuvuusharjoitteisiin ja rauhallisiin venytyksiin. Tunnin kruunaa loppurentoutus. Ota mukaan lämmintä vaatetta! 

Tanssijumppa

Askelsarjoja vaihtelevaan musiikkiin. Tavoitteena on nostaa sykettä, kehittää kehonhallintaa ja pitää hauskaa. Samat kappaleet toistuvat monta viikkoa, joten askeleet tulevat tutuiksi.

 

 

 

 

LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT

Minit - Liiku & leiki 3-5v

Liikuntaa ja pelailua leikkien avulla 3-5-vuotiaille tytöille ja pojille. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan joka neljäs kerta. Mukaan tarvitset sisäliikunta vaatteet, jumppatossut ja juomapullon.

Perheliikunta

Liikunnallisia leikkejä ja pelejä sisällä ja ulkona ohjatusti yli 5 v lapsille ja heidän vanhemmilleen (myös esim. kummi tai isovanhempi voi osallistua kurssille). Lapset osallistuvat tunnille yhdessä vastuuaikuisen kanssa. Ensimmäisellä kerralla liikutaan sisällä salissa. Perhekohtainen maksu 45€ (1-2 aikuista + perheen yli 5 v lapset). Perheestä yhden aikuisen ilmoittautuminen My Clubiin. Max 8 perhettä.

Telinevoimistelu, lapsi + aikuinen

Alkeistunti, jossa mukana lapsella oma aikuinen. Tutustutaan telinevoimistelun alkeisiin leikin kautta.

Telinevoimistelu

Tunnilla lämmittelyleikkejä, koordinaatio- ja vartalonhallintaharjoitteita turvallisesti oman kehon painolla ja tutustumista telinevoimistelun perusliikkeisiin.

Temppukerho

Temppukerhossa temppuillaan telineillä. Tunnin alussa lämmitellään leikkien tai kisaillen. Sen jälkeen kierretään temppupisteitä pienissä ryhmissä. Jokainen temppuilee omien taitojensa ja voimiensa mukaan. Temppukerhossa lapsella on ilo liikkua, ryhmään on kiva tulla ja kotiin lähdetään hyvillä mielin. 

Ryhmät 7-9-vuotiaille ja 10-14-vuotiaille.

Let´s dance

Tanssillinen tunti yli 11-vuotiaille. Tunneilla tanssitaan ja voimistellaan erilaisten musiikkien tahdissa, harjoitellaan kehonhallintaa sekä lopuksi venytellään. Opetellaan myös lyhyempiä ja pidempiä koreografioita. Mukaan oma jumppapatja.