valkealan kajo logo bitmap

KAJO TRIATHLON (VALKEALAN KAJO)

Kajo Triathlon toimii Valkealan Kajon pääseuranalaisena lajijaostona, jonka toiminta keskittyy Suomen Triathlonliiton sekä sen jäsenseurojen järjestämään kilpailutoimintaan

Jaostossa harjoitetaan kilpa- ja harrastustoimintaa triathlonissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Seuran triathlon harrastajat kilpailevat yleisessä ja ikä- sekä kuntosarjoissa. 

TRIATHLON = UINTI + PYÖRÄILY + JUOKSU

  • SPRINTIMATKA = 750 m + 20 km + 5 km
  • OLYMPIAMATKA = 1,5 km + 40 km + 10 km
  • PUOLIMATKA = 1,9 km + 90 km + 21,1 km
  • TÄYSMATKA = 3,8 km + 180 km + 42,2 km

Triathlonin eri kilpailumuodot edellyttävät ominaisuuksia nopeudesta kestävyyteen – yksilölajeista joukkuekisoihin – triathlon, duathlon, aquathlon, maasto- ja talvitriathlonissa

Triathlon on itsensä voittamisen, pitkäjänteisen harjoittelun ja valmennuksen, oikean tankkauksen ja viimeistelyn, sekä sujuvan kisasuorituksen summa. 

HARJOITTELU KAJO TRIATHLONIN JÄSENENÄ

Pääsääntöisesti urheilijoiden harjoittelu tapahtuu omatoimisesti henkilökohtaisten valmentajien ohjauksessa. Seuran toimesta ei harjoitusohjelmia tai suoranaista henkilökohtaista valmennusta jäsenistölle tarjota.

Henkilökohtaisen harjoittelun tueksi triathlonjaosto järjestää yhteisharjoituksia viikoittain. Yhteisharjoittelun tarkoituksena on, että triathlonisti toteuttaa suunnitellun harjoituksen yhteisharjoituksen ohjaajan johdolla oman tavoite- sekä kuntotasonsa mukaisesti harjoitusrunkoa soveltaen esim. matkojen / toistokertojen osalta.

Talvikauden harjoitteet toteutetaan seuran oman valmentajan tai harjoituskohtaisesti sovitun ohjaajan ohjaamana kolme kertaa viikossa, kaksi kertaa uimaharjoitukset sekä kerran esimerkiksi lihaskuntoa ja juoksutekniikkaa kehittävä harjoitus.

Harjoitustiloina käytetään Valkealatalon ja Kuusankosken uimahalleja, Kouvolan jäähallin juoksuratoja sekä alueen ulkoilureittejä ja hiihtolatuja.

Varsinaisia johdettuja harjoituksia ei kesä-/kilpailukaudella ole vaan harjoituksista sovitaan tapauskohtaisesti seuran urheilijoiden kesken.

Sovitut yhteisharjoitukset toteutetaan ulkona lajinomaisilla harjoitteilla avovesiuinteina sekä yhdistelmä-harjoitteina erikseen sovituilla harjoituspaikoilla.

JÄSENEKSI KAJON TRIATHLONISTIEN JOUKKOON

Uudet, Kajo Triathlonin toiminnasta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä esim. sähköpostilla kajo.triathlon@gmail.com tai henkilökohtaisesti jaoston aktiiveihin.

 

Suomen Triathlonliitto ry.   https://www.triathlon.fi/

 


Instagram v2

Instagram

@kajotriathlon

#kajotriathlon

YouTube logo full color

Kajo Triathlon YouTube

YHTEISTYÖSSÄ KAUDELLA 2021

 

 

YHTEYSTIEDOT:

kajo.triathlon@gmail.com

Jaoston jäsenet

Puheenjohtaja
Pekka Suvitie
Jäsenet
Marika Langenoja-Suvitie
Outi Antila
Tiina Korhonen
Jari Turtiainen
Risto Skyttä
Janne Sallila
Markus Rajamäki

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

valkealankajo.myclub.fi

Valkealan Kajo – triathlonjaostolla on käyttössään myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, jäsenmaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut sekä jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi.
Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa osallistumisaktiivisuuttasi.
valkealankajo.myClub.fi on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa.