KAJO PUOLIKAS 2020

SuurJoroisten viikonloppuna, 17.-19.7.2020 toteutettiin 1.kerran puolimatkan triathlon, KAJO PUOLIKAS omatoimisesti tai porukalla, aikaa ottaen tai nautiskellen, koska

Joroinen ja monet muut tapahtumat jäivät väliin v.2020 kesänä, triathlonisteilla oli mahdollisuus haastaa itseään puolimatkalla Kouvolan alueella.

Kajo puolikas oli KAIKILLE AVOIN, täysin epävirallinen, ½- matkan triathlon reitti.

Kajo Puolikkaalla kilpailtiin vain itseään vastaan. Suorituksen voi kellottaa, mutta palkintoja ei aikojen perusteella jaettu.  


"Kisakeskus" Käyrälammen uimarannan alueella

Uinti Käyrälammessa 1.9km reittinä Tykkimäen sauna - Käyrälammen pitkä laituri - poijulinja -Käyrälammen pitkä laituri - poijulinja -rantautuminen

T1 Käyrälammen parkkipaikka

Pyöräily 89.6km  Käyrälampi - Valkeala - Selänpää -Jaala -Iitti kirkko - Voikkaa -Käyrälampi.  GoogleMaps pyöräreitti:  https://goo.gl/maps/vq8xNNjbw5SohemE7

T2 Käyrälammen parkkipaikka

Juoksu 21.1km Käyrälampi - Tykkimäen parkkipaikka - pyörätie - Härkäojantie - pyörätie Utti - Utin linnoitus - pyörätie Kipparilantien risteys takaisin - Utin linnoitus -kelkkaura/polku - Härkäojantie - Tykkimän parkkipaikka GoogleMaps juoksureitti: https://goo.gl/maps/BFw9NzmyzWNX2Mdy5

Maali Tykkimäen kävelysillalla 


Kajo Puolikas ei ole mikään tapahtuma vaan mahdollisuus suorittaa puolimatkan triathlon suunnitellulla reitillä. Reitit eivät ole virallisesti mitattuja vaan matkat on määritetty googleMaps avulla sekä käyty kiertämässä (GPS -mittaus). 

Reittiä ei ole merkitty tai suljettu, joten kaikki liikkuvat ja tekevät suorituksen omalla vastuulla. 

Uinti kannustetaan tekemään kaverin kanssa sekä ottamaan mukaan avovesi uintiin tarkoitettu uimarin poiju. Mahdollisuuksien mukaan esim. SUP -laudalla mukana matkaava "tukihenkilö" on hyvä ratkaisu.

Polkupyörän tulee olla turvallisessa kunnossa (erityisesti jarrut) ja pyöräilykypärä pakollinen.

Jokainen järjestää huollon omin toimenpitein, reitti mahdollistaa omien huoltopisteiden perustamisen ja kannustusjoukkojen siirtymisen helposti reitin varrella. 

Jos ja kun joku käy suorittamassa Kajo Puolikkaan niin mahdollisuuksien mukaan lisäisitte "viralliselle" FB -sivulle ilmestyvään päivitykseen kommentteina kuvia jne.


Reitin tarkennukset pdf -tiedostossa.

HUOM! Viimeiset tarkennukset pyöräilyyn ja juoksuun tehty 15.heinäkuuta 2020.