Aikuisryhmä

AIKUISTEN RYHMÄT

Uusi harjoituskausi alkaa lokakuussa, joitakin aktiviteettejä vielä kesäkauden lopuksi syyskuussa.

 

Aikuisten urheilukoulu

Harjoitukset 2krt/vko, voi osallistua myös vain kerran viikossa. Lisäksi kisoihin tähtääville voidaan tehdä harjoitusvinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmässä ollut kesällä 8 eri tasoista ja -ikäistä urheilijaa.

Ryhmän vanhin seniorinainen voitti ikäluokan SM-kultaa aitajuoksussa, nuoremmat naiset aloittivat viralliset kisat seuran naisten viestijoukkueessa ja tavoitteena saada ryhmästä naisten viestijoukkue joihinkin kisoihin ensi kesänä.

Yhteisharjoituksia syyskaudella keskiviikko-iltaisin Kouvolan jäähallissa (paitsi, jos halli varattu Kookoon liiga-peliin) sekä la-aamupäivisin Kuusaan Kalliosuojassa. Osin myös yhteistä kestävyysjuoksuryhmän kanssa.

 

Ryhmän valmennuksesta vastaa Kai Kepsu

 

Naisten kestävyysjuoksuryhmä

Ryhmä kestävyysjuoksua harrastavia naisia, jotka paljon huolehtivat omasta perus-, vauhti- ja max.kestävyysharjoittelusta itse, mutta yhteistreeneillä haetaan lisää tsemppiä harjoittetteluun. Omatoimiharjoitteluun ei tähän mennessä ole tehty harjoitusohjelmia, mutta katsotaan miten jatkossa.

Yhteisharjoitukset on toteutettu kerran viikossa, kesällä tiistaisin Kuusaalla ja talvella ke-ilta Kouvolan jäähallissa, jonka lisäksi osa on käynyt myös aikuisten urheilukoulun peruskuntokauden juoksu- ja kestovoimatreeneissä la-aamupäivällä Kalliosuojassa.

Yhteistreeneissä alkuun usein ensin porukkalenkki ja sen jälkeen yhdessä osin aikuisten urheilukoulun sekä mahdollisesti muutaman kest.juoksujuniorin kanssa porukkatreeniä, jossa kepeitä juoksu-juttuja, koordinaatioita ja mahdollisesti leikkimielistä kisailua/pallopeliä ja sen jälkeen nopeuskestävyys/vauhtikestävyys-vetoja matkoilla 150-1000m.

Ryhmän urheilijat osallistuvat aktiivisesti juoksutapahtumiin sekä 30+ ikäsarjojen SM-kisatapahtumiin.

 

Valmennuksesta vastaa Kai Kepsu ja ryhmän yhteyshenkilö Nina Salmela-Mäkelä

lisätietoa aikuisten ryhmistä: kai.kepsu@xamk.fi

 

Kausimaksut(3 kautta vuodessa) oli kevät- ja kesakaudella 2022: 50€ 1 viikkotreeni, 80€ 2 viikkotreeniä

 

Innokkaimmat aikuisten urheilukoululaiset ovat osallistuneet ikäsarjojen 30+ SAUL SM-kisoihin, Valkealan Kajon järjestämiin kisoihin, yleisen sarjan pm-hallikisoihin sekä avoimiin seurakisoihin, kuten alla 2010-luvun loppupuolella Mäntyharjun avoimissa seurakisoissa aikuisten urheilukoululaisia.

 

Maentyharju 5 8 20

 

 

Aikuisten urheilukoulua Valkealan Kajon alaisuudessa jo 2010-luvun alusta, tässä alkuvuosien lehtimainosta:

 

Aikuisten urheilukoulu 2019