Lauantaina 8.2 Kajon D-tytöt matkustivat Savitaipaleelle pelaamaan neljä peliä.

Ohjelma oli käytännössä sama kuin muutama viikko sitten kotiturnauksessa, mutta Kajon yhdeksästä tytöstä tällä kertaa vain kuusi oli pelikunnossa: Eevi, Emmi, Iida, Nelli, Senni ja Viivi. Lisäksi Nora oli katsomassa.

Turnauksen avauserä Suomennniemen Urheilijoita ratkesi heti alussa, kun SuomUn ykkössyöttäjä laitoi pallon kaksitoista kertaa kenttään ennen kuin Kajo sai pistetilinsä auki. Toisessa ja kolmannessa erässä kyseinen syöttäjä saatiin kuriin eikä SuomU enää pysynyt Kajon vauhdissa.

Kausalan Yrityksen kakkosjoukkue kaatui edellisessä turnauksessa vaikeuksitta, mutta tällä avauserä meni Yritykselle. Sitten Kajo otti ohjat eikä Yritys pysynyt ollenkaan mukana.

Kolmannessa pelissä kotijoukkue Savitaipaleen Urheilijoita vastaan nähtiin varsin mallikasta kolmen kosketuksen peliä varsinkin Kajolta, mutta myöskin StUlta. Molemmissa erissä sattui yksi huono hetki ja vastustaja sai tasoitusta, muuten lukemat olisivat voineet olla varsin selvät. Nyt eroa kertyi vain 3-4
pistettä per erä.

Lopuksi kohdattiin Imatran Artami, jonka jaloissa taisi pitkä turnaus painaa Kajoa enemmän. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, joten Kajo vei kevään alkulohkon puhtaasti voittaen kaikki kahdeksan
peliään ja häviten vain kolme erää.

fPelit jatkuvat 23.3. jatkolohkon peleillä ja silloin ratkotaan vastustajat 12.4. pelattaviin sijoituspeleihin.