Aikuisryhmä

AIKUISTEN RYHMÄ

Tarkoitettu sekä niille joille yleisurheilu tuttu että niille, jotka haluavat kokeilla uusia lajeja.

Suunnitelma Aikuisryhmän treeneistä kesä 2019:

 

- Ma-illan harjoitukset Valkealan kentällä 3.6. alkaen teemana tekniset harjoitukset(kuula, kiekko, korkeus, keihäs, pituus, aitajuoksu). Harjoitusaika klo 19.15-n. 20.30 - harjoitusten aloitusaika voi olla jonkin verran aikaisempi eri ohjaajilla.

- Ke-illan harjoitukset Valkealan kentällä(tai Kouvolan kentällä, jos Valkealassa pelivaraus) 5.6. alkaen, teemana nopeus- ja nopeuskestävyysharjoittelu, juoksutekniikka lyhemmillä juoksumatkoilla, pikajuoksun startti, viestinjuoksu. Harjoitusaika klo 19.15-n. 20.30

 

Ma-treeneistä useimmat ohjaa Marika Langeonja-Suvitie ja ke-treenit pääosin Kai Kepsu

 

Kesäkuun alusta ma- ja ke-treenit 5 viikkona, sitten 3.7. jälkeen omatoimista harjoittelua(ehkä ohjeistettua) 3 viikkoa ja 29.7. alkaen treenejä toiset 5 viikkoa.

Osallistuja voi valita käykö hän treeneissä vain ma-iltaisin, ke-iltaisin tai sitten molemmissa. Lisäksi viiden treeniviikon jälkeen voi jäädä pois, jos ei halua jatkaa toista 5 viikkoa(jatkon toteutumisen minimiosallistujamäärät katsotaan myöhemmin).

 

Hinnat:

25€ viiden viikon ma-treenit, 25€ viiden ke-treenit, 40€ viisi viikkoa 2 treenikertaa viikossa.

Mikäli joutuu jättämään useamman kerran väliin, alennus 15%. Jos jatkaa toiset viisi viikkoa elokuussa, jatkaville alennus 10%. Yksi harjoituskokeilu ilmainen.

 

Minimiosallistujamäärät: ma-treeneissä aloittajia 8 ja ke-treeneissä 5.